Verblijven bij Spoor 74

Bedrijven

Ook bedrijven ontvangen we met open armen. Een teambuilding in volle natuur, een originele setting voor je klantenevent of een seminarie buiten de bedrijfsmuren, in Spoor 74 kan het allemaal. Met of zonder verblijf geniet je van alle faciliteiten om jouw bedrijfsevenement onvergetelijk te maken.

Bekijk de plattegrond

BIJGEBOUW

Download plattegrond

Plattegrond Spoor74
Verblijven bij Spoor 74

Polyvalent op alle vlak

Naast het woonhuis is het bijgebouw stijlvol en multifunctioneel ingericht voor verschillende doeleinden. We voorzien alles wat je nodig hebt voor een leuke teambuilding, een boeiend seminarie, een workshop of een klantenevent met alles erop en eraan.

Faciliteiten
kleine vergaderzaal 25m²
bar met gekoelde dranken
Industriële keuken met koelcel
Grote vergaderzaal of polyvalente ruimte met prachtig zicht op de velden 135m²

Vestiaire
Sanitaire blok (rolstoeltoegankelijk)
Daglicht
Wifi
Projectiescherm
Catering op aanvraag

Je kan op Spoor 74 rekenen voor een uitgebreid ontbijtbuffet, een koffiepauze met versnaperingen en diverse lunchformules op maat. Wij werken hiervoor samen met lokale handelaars en zorgen voor het gewenste aanbod. Wij bieden standaard verschillende seminariepakketten aan. Op zoek naar iets anders? Neem zeker contact met ons op.

spoor 74

Recreatie @yourservice

De polders en de Kust zijn het decor bij uitstek om je gasten te verwennen! Vergast hen op een ritje met de scooter of verken de omgeving met de fiets. Geniet van een workshop bier proeven of doe een teambuilding op het strand. In de nabije buurt zijn er tal van mogelijkheden.

Wacht niet met plannen maken en reserveer meteen!